­


Wat zijn de kosten voor 2020?

WE VRAGEN EEN BORG VAN € 100 VOOR DE MOBILE HOME EN € 20 VOOR DE AUTO BADGE. DEZE DIENT U CONTANT TE VOLDOEN EN ONTVANGT U RETOUR NA DE CHECK OUT.


De vermelde tarieven zijn inclusief gebruik van warm water, gebruik van het zwembad en deelname aan de meeste door het recreatieteam georganiseerde jeugdactiviteiten.


Welke gegevens worden gevraagd bij het reserveren van mijn vakantie?
Uw adresgegevens, aantal personen en hun leeftijden, type accommodatie en verblijfsperiode en eventueel of u kindermeubilair of linnengoed wilt huren. 

Wat als ik twee mobilhomes naast elkaar wil boeken?
Dan boekt u twee mobilhomes via de website. Als u na het reserveren de bevestiging heeft ontvangen, stuurt u een mailtje naar waarin u aangeeft dat u twee mobilhomes naast elkaar wenst. Vermeld in deze mail uw naam en uw reserveringsnummer. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat u twee mobilhomes naast elkaar krijgt. Voor deze voorkeursoptie worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Wordt de reservering schriftelijk bevestigd?
Ja, na het voltooien van uw reservering ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw boeking. Daarin wordt u gevraagd een aanbetaling te doen van de huursom voor een verblijf in een mobilhome of campingplaats en een volledige betaling voor een factuur onder de € 100,00 voor het verblijf op de camping met eigen tent of caravan. Het restantbedrag staat eveneens op deze bevestiging vermeld en dient te worden voldaan bij aankomst met de bijkomende kosten van schoonmaak en toeristenbelasting. Ook deze kosten staan vermeld op de bevestiging.

Wat als ik toch maar één nacht in een mobilhome wil reserveren?
Dat kan niet via het internetsysteem. Het minimale verblijf in een mobilhome is twee nachten. Mocht u toch maar één nacht willen verblijven, stuurt u dan even een mail via de button 'Contact' bovenaan deze pagina. Geef daarbij duidelijk aan om welke datum het gaat. Wij kijken dan voor u wat de mogelijkheden zijn en met een toeslag van € 20,00 op de standaardprijs kunt u - mits beschikbaar - toch één nacht bij ons verblijven. 

Zijn honden toegestaan?
Op het terrein van en in de mobile homes zijn honden niet toegestaan.
Op het kampeerterrein zijn honden toegestaan.

Als ik toch nog vragen heb?
Natuurlijk kan het voorkomen dat u ondanks de informatie op de website toch nog vragen heeft, voordat u gaat reserveren. Via  kunt u uw vraag per e-mail stellen.


 Camping Le Soleil de Crécy

contact

Route de Serbonne 
F 77580 Crécy la Chapelle 
T.  +33 1604 357 00
 

Reception
9:00-12:00 14:00-18:00

Email

 

 

Volg ons op Facebook

Facebook


Bekijk het fotoalbum

­